top of page

Tenester

FARGEMATCHING
Har du ein farge i interiøret ditt som du likar veldig godt? Det være seg ei pute, gardin, eit bilde eller kva som helst.. Ta den med deg til butikken! Ved hjelp av ein fargemålar og manuelle justeringar hjelper vi deg å finne fargekoda og evt fargar som matchar.

UTLEIGE AV TEPPERENSMASKIN
Vi tilbyr utleige, ta kontakt i butikken for meir info og prisar.

 

PROFF-AVTALAR

Vi har tett samarbeid med ei rekkje proff- og håndverkskundar som vi kan tilby gode betingelsar og bonusordning. Vi er ein lokal partnar med lett tilgjengelegheit og lager, og tilpassar sortiment utfrå behov. Vi tilbyr fargekonsulenttjenester og proff-formidling i begge butikkane. Våre proff-kundar vil få tett oppfølging og ein dedikerte rådgjevarar som kan stille opp ift befaring, underlagsfurdering, fuktmåling, materialberegning osv. I tillegg tilbyr vi proffmarknaden jevnlig kursing med aktuelle tema. For henvendelsar ang proff-avtalar, kontakt oss på tlf 700 10 220 / post@kuling.no

Kuling AS er så mykje meir enn ein tradisjonell fargehandel!

HEIMEBESØK

Har du eit inderleg ynskje om å få fart på oppussingsplanane, men er usikker på korleis du egentleg vil ha det? Mange synest det er vanskeleg å velge interiørstil, og få den heilheita ein ynskjer seg. Det finnst så mange fine fargar og enda fleire vakre tapetar – korleis i all verden skal man klare å velge i en slik jungel av moglegheiter? Vi hjelper deg gjerne!

Pris for oppussingsprosjekt kr 1495,- og nybygg kr 2995,-
 

Ta kontakt på 700 10220 / post@kuling.no

bottom of page