November 18, 2019

October 10, 2019

Please reload

Siste innlegg

Golv frå Eventyrlig Oppussing

November 15, 2019

Fekk du med deg sesongavslutninga på Eventyrlig Oppussing i går? Nok ein gong klarer Halvor Bakke og teamet hans å skape magi. Og likte du spesielt godt golvet i Oles rorbu? Bilda nedanfor talar for seg sjølv spør du oss :)

 

Dette golvet er fantastiske Maxwear, og fargen er Ek Smokey. Golvet får du kjøpt hos Kuling!

 

 

 

 


 

Dette er eit nydeleg golvmaterial med levande og flott treimitasjon! (Sjølv fagfolk trur faktisk at dette er parkett 🙊😊) Men dette er altså eit laminatprodukt med bakside av kork, overflate av vinyl og kjerne av HDF som gir fantastisk komfort og er også lyddempande. Og med klikkskjøter av type 5G er dette eit golv som er verkeleg lett å leggje! 👏🏻 Velkomen til Kuling for å låne med deg golvprøver heim! 😉☕️☀️

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square