November 18, 2019

October 10, 2019

Please reload

Siste innlegg

På besøk hos Gjøco i Torvikbukt

November 14, 2019

Forrige veke var vi så heldige å få besøke vår lokale produsent Gjøco i Torvikbukt – midt mellom Molde og Kristiansund. Bedrifta er faktisk Norges nest største malingsprodusent, og har eksistert sidan 1940. Der har dei produksjon, lager, teknisk avdeling og hovudkontor. Vi fekk ei spennande omvisning av det som skjer bak kulissene på heile fabrikken av Robert Dørdal, vår Gjøco-representant.

Gjøco er ei heimekjær bedrift som også støtter godt opp i lokalsamfunnet med dagleg leiar Rolf Tage Gjøen i førarsete. Gjøco har mange testvinnande produkt av høg kvalitet  og Kuling fører no eit bredt utvalg av deira produkt – enten du skal male eller sparkle innendørs, behandle terrassen eller male huset innendørs og utendørs, lakkere eller male gulv. Kom innom Kuling, fortell oss om ditt prosjekt, så skal vi hjelpe deg å finne produktet og fargen som passar deg!

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square