top of page

Er du på golvjakt?

På golvjakt? I tillegg til flis, golvbelegg, parkett, vinyl, teppeflis og teppe i tilpassa størrelse - har vi superpopulære Maxwear og Maxwood frå Golvabia. Butikksjef, Ingelill Brekke, fortel deg her om kvifor du bør kike nærmare på desse golvtypane:

MAXWOOD - Det ekte tregolvet, med sin meir moderne og holdbare konstruksjon enn vanlige tregolv. Sterk og lang haldbarheit med den harde kjerna av HDF og ein kan av den grunn legge på ein mykje sterkare lakk. Lakk beskytter godt og bevarer samtidig både farge og glans i mange år framover. Det er 10,5 mm med det sterkeste tregulv på markedet.


MAXWEAR - Perfekt kombinasjon av den mjuke følelsen og slitestyrke. Veldig innbydande komfortegenskapar med sitt integrerte lag med naturkork som reduserer lyd. Haldbarheit ytterlegare forbedra av beskyttelsesimpregneringa på alle sider. 11mm drømmegolv. Golvet har unike eigenskapar som passar både i krevande heimemiljø og offentlig miljø. Held lenge også i dybda og er meir motstandsdyktig mot slag og støt uten at «knusemerker» eller sprekker oppstår.

Golva er produsert i Sverige av fagfolk med lang erfaring, og passer dermed perfekt i våres klima og våres hus.
bottom of page