top of page

Hardvoksolje som gir ei nydeleg og slitesterk overflate


Hos Kuling får du Gjøco Hardvoksolje som er ein høgkvalitets overflatebehandling basert på naturlege oljar og harde voksar til innandørs bruk for heiltre- og parkettgolv. Hardvoksolje gir ei nydeleg matt, vannbestandig og slitesterk overflate som framhevar dei naturlege nyansane og strukturen i treverket. Denne kan vi blande i ulike fargar. Suveren til bruk på ubehandla eller nedslipte golv, møblar og detaljar - og du kjem langt med produktet som dekkjer ca 15m2 pr. liter.

Eit viktig moment er å få fjerna fett, vosk og såperestar med Gjøco Interiørvask eller Gjøco Gulvrens. Hardvoksoljen påførast i bordets lengderetning i jevne og tynne strøk, etterstryk med god lakkpensel. Får du fiberreisningar så kan det pussast vekk med sandpapir nr.180. Gjøco Hardvoksolje påførast med 2 strøk på nedslipte flater, men på tidligare hardvoksolja flater er det tilstrekkeleg med 1 strøk. Velkomen til Kuling!


bottom of page