Søk

Golv frå Eventyrlig Oppussing


Fekk du med deg sesongavslutninga på Eventyrlig Oppussing i går? Nok ein gong klarer Halvor Bakke og teamet hans å skape magi. Og likte du spesielt godt golvet i Oles rorbu? Bilda nedanfor talar for seg sjølv spør du oss :)

Dette golvet er fantastiske Maxwear, og fargen er Ek Smokey. Golvet får du kjøpt hos Kuling!

Dette er eit nydeleg golvmaterial med levande og flott treimitasjon! (Sjølv fagfolk trur faktisk at dette er parkett 🙊😊) Men dette er altså eit laminatprodukt med bakside av kork, overflate av vinyl og kjerne av HDF som gir fantastisk komfort og er også lyddempande. Og med klikkskjøter av type 5G er dette eit golv som er verkeleg lett å leggje! 👏🏻 Velkomen til Kuling for å låne med deg golvprøver heim! 😉☕️☀️


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kuling avd Fosnavåg

Myklebustvegen 71

6092 Fosnavåg

Tlf: 400 34 671
post@kuling.no