top of page

På besøk hos Gjøco i Torvikbukt


Forrige veke var vi så heldige å få besøke vår lokale produsent Gjøco i Torvikbukt – midt mellom Molde og Kristiansund. Bedrifta er faktisk Norges nest største malingsprodusent, og har eksistert sidan 1940. Der har dei produksjon, lager, teknisk avdeling og hovudkontor. Vi fekk ei spennande omvisning av det som skjer bak kulissene på heile fabrikken av Robert Dørdal, vår Gjøco-representant. Gjøco er ei heimekjær bedrift som også støtter godt opp i lokalsamfunnet med dagleg leiar Rolf Tage Gjøen i førarsete. Gjøco har mange testvinnande produkt av høg kvalitet og Kuling fører no eit bredt utvalg av deira produkt – enten du skal male eller sparkle innendørs, behandle terrassen eller male huset innendørs og utendørs, lakkere eller male gulv. Kom innom Kuling, fortell oss om ditt prosjekt, så skal vi hjelpe deg å finne produktet og fargen som passar deg!


bottom of page