top of page

Beskytt ubehandla treverk


Nytt og ubehandla treverk treng rask behandling for at trevirket ikkje skal bryte ned og trekke til seg fuktigheit. Påvirkninga av været, altså sol og regn som bryt ned bindestoffet, skjer faktisk straks treverket kjem utandørs, derfor er det viktig å behandla panelet så raskt som muleg. Dersom det går meir enn ein månad før det vert behandla så må du stålbørste for å fjerne lause trefibre og smuss.

Kuling kan varmt anbefale Tinova Wood Base Oil som er ein impregneringsolje som trekkjer djupt inn i treet og hindrar fuktinntrenging. Husk å mette endeved og skjøtar med fleire strøk. Dette beskyttar trevirket mot fuktigheit og sopp, og gir eit godt grunnlag for vidare behandling.

Husk at temperatur ved påføring og tørking skal vere over 5 ºC ☀️🌿

Velkomen til Kuling!

#Maleute

bottom of page