top of page

Tranquil Dawn er årets farge 2020 frå Nordsjø


Årets farge 2020 frå Nordsjø er Tranquil Dawn, ein mjuk og dempa grøngrå farge. Vi har den i vårt Colour Testar sortiment slik at du kan prøvemale heime!

​ Dette skriv Nordsjø i ei pressemelding:

I en stadig mer hektisk og digital verden, finnes det en sterk lengsel etter det mennesklige og den positive innvirkningen det har å ta vare på seg selv og andre. 2020 er begynnelsen på et nytt tiår – med muligheter for en ny start. Inspirert av den gryende himmelens flyktige skjønnhet, har Nordsjös fargeeksperter valgt den myke og dempede grønngrå fargen til Årets Farge i 2020. Hvert år samler Nordsjös fargespesialister et team av internasjonale designere, for å diskutere de siste globale trendene som kommer til å påvirke oss i det kommende året. - Vår trendforskning viser at mennesker ønsker å vise mer omtanke, være lekne, søker etter mening, samt å være kreative. Disse ønskene danner grunnlaget for årets farge, og våre fire fargepaletter som inneholder både dempede og mer lekne farger, sier Ann-Charlotte Linde, Colour Manager i Nordsjö. Tranquil Dawn, som inngår i alle fire fargepalettene, er en allsidig farge som endres, og kan oppleves på forskjellige måter, avhengig av fargene den er kombinert med. Care paletten er en myk og luftig miks av nøytrale farger som er inspirert av disige vårmorgener; i den litt mer lekne Play finner vi en sjarmerende og levende palett, som bringer den vakre energien fra en klar sommerdag; den minimalistiske Meaning paletten med rene og myke toner - minner om den klare og skarpe horisonten på en kald vinterdag; og til slutt Creativity paletten som er den litt mer mettende paletten med de krydrete intense tonene en varm høstdag.


bottom of page