Vi søkjer ekstrahjelp!


Kuling er på jakt etter ekstrahjelp/tillkallingshjelp som er fleksibel, utadvendt, serviceorientert, «handy» og interessert i fargar og interiør! Du har stort engasjement og teft for salg og relasjonsbygging.

Dine arbeidsoppgåver vil fyrst og fremst vere kundebehandling, rådgiving og salg i butikk.

Vi tilbyr ein spennande jobb i ei bedrift i utvikling, ein hektisk og variert arbeidsdag, kompetanserike og dyktige kollegarer og eit uformelt og hyggjeleg arbeidsmiljø. Arbeidsmengde vil primært vere éin vekedag, enkelte ettermiddagar, laurdagar, samt ved ferieavvikling og sjukdom.

Søknad sendast til dagleg leiar John Knutsen, jk@westing.no.

Søknadsfrist: snarast


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kuling avd Fosnavåg

Myklebustvegen 71

6092 Fosnavåg

Tlf: 400 34 671
post@kuling.no