top of page

Vi inviterer til inspirasjonskveld!


Hurra meg rundt som vi gleder oss! Berre fem dagar igjen til vår inspirasjonskveld på Fosnavåg Terrasse - det vert sååå bra! Vi er i full sving med forberedelsane, og vi lovar at du som tek turen til Fosnavåg Terrasse torsdag 21. juni mellom kl 19 - 21 ikkje skal bli skuffa! Vi skal vise fram, style og møblere to superflotte leiligheiter som begge er mala med Havlandet i fargar.

Kom og kjenn på den fantastiske atmosfæra, fortel oss om ditt neste oppussingsprosjekt eller berre kom innom og sjå og bli inspirert! Den eine leilegheita er møblert med godsaker frå Møbelringen Ulsteinvik, den andre har vi fått låne møblar og interiør frå Fagmøblar Fosnavåg. Vi byr også på tapas frå verdas beste Madelynn, hyggeleg stemning, massevis av kjekke og dyktige Kulingar og viduderleg "Havlandet-stemning". Hjerteleg velkomen skal du vere, kom på eiga hand eller ta med venneflokken! :)

Les meir og meld deg på eventet her: https://www.facebook.com/events/1176646399166830/


bottom of page