Søk

Rask veg til slett vegg


Vegen frå fiskebeinsmønster til slett vegg er raskare og enklare enn du trur! Renoveringsduk sørgar for at du vert kvitt den utdaterte og mønstra glasfiberstria i ein fei, sjå berre her! Dette gir deg også eit perfekt underlag for maling eller tapet :)

Casco NewStart er eit supert tapetlim til denne jobben! ;)

Renoveringsduk er rett og slett som ein tjukk tapet som saman med limet skjuler mønster og uevnheiter som befinn seg i underlaget. Dukane finst i fleire forskjellige tjukkelsar, og desto meir struktur i underlaget, desto tjukkare duk treng du. Her har vi brukt Recover som er den tjukkaste. Dersom du er i tvil kva type du treng, velkomen til Kuling og vi veiledar deg! ;)


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kuling avd Fosnavåg

Myklebustvegen 71

6092 Fosnavåg

Tlf: 400 34 671
post@kuling.no