top of page

Farger og tapet på kontoret / møteromet


Med handa på hjertet – dette må vere det aller finaste møteromet/kontoret vi har sett! Sjå så lekkert med teppeflis, veggfargen Eika frå #havlandetifargar og tapet - alt frå Kuling! Dette er kontoret tilhøyrer Hilde Valland og Hjørdis Nygjerde-Djupvik i Blåtinden barnehage. Fantastisk atmosfære, fargar og styling!

Korleis ser kontoret eller møteromet på din arbeidplass ut? Minner det mest om førbildet...? Husk at vi er ikkje skapt til å site i kvite bokser i åtte timar kvar dag. Kvite veggar reflekterer 96% av alt lys, og det som skjer er at augene sender stress- og smertesignal til hjerna. Vi vert fort slitne, mister fokus og konsentrasjon, og mange får til og med hovudverk og migrene. Fargar og tapet på kontoret kan faktisk gi deg meir energi, og det gjer jo noko med oss når atmosfæra i rommet er slik som dette bildet viser..

Synest du fargevalg og samansetningar er utfordrande? Vi i Kuling hjelper deg gjerne!

bottom of page