top of page

Kunstgras til terrasse eller "bil-og-båt- teppe"


Kuling har ulike typar tepper på rull i breidde ein-, to- og fire meter. Vi skjærer sjølvsagt opp den lengda du ynskjer. Kunstgras har vi både i grønt, koksgrå og sølvgrå. Det fine med såkalla kunstgras er at desse teppa er at dei har drenerande knottar under som gjer at du unngår at fuktigheit vert liggande under. Ikkje treng du å ver redd for å søle på det heller, du kan spyle med vatnslange! Teppet tørkar raskt og er mjukt å gå berføtt på. Supert på terasse o.l. Kjem i 2mtr og 4 mtr. Raknar ikkje .

Her ser du kunstgras utstilt hos Møbelringen Ulsteinvik.

Vi har også "bil og båt teppe" som er ideelt til inngongsparti, campingvogn, bobil, båt og bil. Dette er eit tett teppe som ikkje slepp fuktigheita igjennom, då baksida er dekt med sklisikker gummi. Kan vaskast med spylarslange. Rilla overflate som fanger opp smuss. Teppet kjem i 1 mtr i fargane koksgrå og marineblått og 2 mtr i marineblått. Teppet raknar ikkje.


bottom of page