top of page

Tilkall vår husdoktor


Er du i tvil om kva omsorg, behandling og maling huset ditt treng? Kanskje opplever du for eksempel flassing, blæring eller avskaling? Då bør du stikke innom butikken for gratis råd og veiledning, og evt booke ein avtale med vår eminente husdoktor som kostnadsfritt kjem heim til deg og vurderar kva behandling huset ditt treng! Han tek då ei vurdering av underlag, tilstand og kva som skal til for å "friskmelde" huset ditt. Vi hjelper deg også gjerne med fargerådgivning, sjølvsagt både for interiør og eksteriør! Kom innom butikken og sett opp ein avtale, eller kontakt oss på tlf 700 10 220 / post@kuling.no

Hei handyman73! Slik det ser ut, er det mykje avskalling på veggen. Eg veit ikkje korleis du har behandla veggen og med kva produkt det er mala med, men her kan det sjå ut som om det er veldig dårleg vedheft til underlaget. Mi anbefaling ut frå det eg ser av bildet ditt er: 1. Fjern all laus maling 2. Vaske veggen med Nordsjø Husvask 3. La veggen tørke godt etterpå 4. Grunne med eit tynt lag Murtex primer 5. Mal deretter med to strøk Murtex Siloxan diffusjonsopen murmaling. Dette er mi anbefaling, men burde helst ha sett nærmare på det. Det kan vi avtale om det er ønskeleg. Mvh. Husdoktoren på KULING Ulsteinvik/ Fosnavåg

#Maleute

bottom of page