Heimebesøk og fargerådgjeving


Ynskjer du å få fart på oppussingsplanane, men er usikker på korleis du eigentleg vil ha det? Valmulegheitene er mange, og det kan vere vanskeleg å bestemme seg for fargar og samansetningar som gir den harmonien og heilheita som du ynskjer. Kuling hjelper deg gjerne! Vi tilbyr nemleg heimebesøk der vi tek turen heim til deg for å vurdere solforhold, møblar og interiøret ditt for øvrig. Kva interiørstil er netttopp deg? Kva passar til det du har? Korleis setje saman golv, veggfargar, tapet og interiøret for øvrig? Ikkje nøl med å ta kontakt med oss i butikken for å avtale heimebesøk. Evt kan du ringe oss på tlf 700 10220 / post@kuling.no 🙂 Velkomen innom!


  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Kuling

Myklebustvegen 71

6092 Fosnavåg
 

Tlf: 700 81 250
post@kuling.no