top of page

"Lise Valø golvet" til kampanjepris!


Pst: Har du sett det lekre smekre long boards laminatgolvet.. i det nydelege funkishuset til Lise Valø? Bildedryss og massevis av inspirasjon i bilda som følgjer under, og no får du altså dette golvet hos Kuling for kun kr 199,- pr kvm. Ver rask, kampanja varer kun i to veker, altså til og med laurdag 3. februar!

Golvet heiter Tarkett Long Boards Snow Oak og er akkurat slik som det høyrest ut - ekstra breide og lange plankar, jaaaa, det vil vi ha no! :) Laminatgolvet har ein matt overflatestruktur som gir golvet ein silkematt følelse og moderne look!

Fleire detaljar om golvet på Tarkett sin nettside

Anbefalar deg for øvrig å følgje Lise på snapchat - LISESVALO og instagram @lisevalo - masse herleg interiørinspirasjon! Kom innom oss på Kuling for å sjå golvet, og lån med deg prøve heim! Velkomen!

#Golv

bottom of page