top of page

Steng ute naboen med vindusfolie


Det fine med vindusfolie er at den slepp inn lys og pyntar opp, samtidig som den hindrar sjenerande innsyn. Vi har stort utvalg, og flotte design som varierar i alt frå blomster, dråpar, ruter, frosta glas og striper. Mønsteret er prega inn i plasten, noko som gir eit flott fargespel og lysbrytning i folien.

Folien er sjølvklebande og festar seg elektrostatisk, altså utan bruk av lim! Dette gjer også at den er lett å fjerne, og kan brukast "om att og om att". Den er er også dermed superenkel å montere, pass berre på at overflate er fri for støv og smuss. Klipp/skjær folien til i rett størrelse, spray vinduet med vatn og drag av beskyttelsefilmen. Fest folien på vinduet, og bruk ein slettar til å presse vatnet frå midten, og ut mot kantane for å få vekk luftboblene. Easy peasy!

Velkomen innom Kuling Ulsteinvik for å sjå vårt utval i vindusfolie ;)

bottom of page