top of page

Elegant modernisme hos Lise Valø


Den nye, flotte funkisboligen til Lise og Even Valø har panoramautsikt mot fjell og fjord, og omgitt av klassiske og elegante detaljar både ute og inne. Har du følgt Lise Valø på snapchat denne hausten? Det har vore utruleg moro å følgje henne og vegen til draumehuset som dei no har flytta til i Leirvågen. Lise har ein gjennomført, lys og elegant stil med nydelege mørke kontrastar. Det skapar eit ope og heilheiltleg preg gjennom heile huset. Lise og Even har valgt å bruke heile produktserien til Nordsjø, frå sparkel, grunning og tilslutt maling, som har gitt eit lekkert sluttresultat. Lise har valgt å la hovedfargen gå igjen i nesten heile huset det er «White Wisper» frå Nordsjø, ein nøytral, rein kvitfarge. Nedanfor ser du bilde av det elegante kjøkkenet. Den mørke bakveggen er mala med fargen Mystical Le Havre. Golvet er også levert frå Kuling, og dette er laminatgolvet Tarkett Long Boards Snow Oak 1-Stav.

Barnerommet har fått ein vegg i fargen Nordisk Grågrønn.

Leikerommet til Liam har fått fargen Mystical Le Havre.

Lekkert soverom, med fantastisk utsikt. Bakveggen har fått fargen Mystical Le Havre, kvitfargen er White Whisper frå Nordsjø. Her er det solskjerming frå Kuling, praktiske lystette rullegardiner frå Vista.

Våtromsbelegget som Lise har valt på vaskerommet er frå Tarkett, frå serien Aquarelle - designet heiter Raw Concrete Dark Grey.

Nydeleg bad med herlige mørke kontraster.

For endå meir inspirasjon, følg Lise på snapchat - @lisevalo og snapchat lisesvalo.


bottom of page