top of page

Effektfullt med fototapet


Kva med å livne opp eit kjedeleg rom med fototapet? Utruleg effektfullt, og ein enkel måte å skape wow-effekt! Kva med Rocky Mountains eller New York på gutterommet? Eller ein solnedgong i stova? Kanskje har du ein liten kar som er hekta på Cars eller Dusty? Eller som bildet nedanfor, vakre FLØ på stoveveggen! Mulegheitene er mange, du kan velge mellom massevis av motiv, eller du kan altså designe din heilt eigen fototapet, altså ditt eige foto! Som her - sjå dette lekre bildet av solnedgongen på Flø! Har du eit vakkert naturbilde, eit bilde av bilen eller bestemor som fortjener litt meir plass? :)

Fototapet i Høddvollbarnehagen. Fotograf er Bjørn Vegard Skoge, og foto er frå Ulsteinvik.

Fototapet frå eit av romma i Høddvollbarnehagen, nydeleg naturmotiv frå Fantasi Interiør.

Nedanfor følgjer ei rekkje inspirasjonsbilder frå fototapetar som du også kan kome å sjå i våre tapetbøker. Flust av motiv i all verdens kategoriar og velge mellom - til alle typar rom. Kom innom Kuling å sjå i våre flotte tapetbøker og bli inspirert!


bottom of page