top of page

På jakt etter det perfekte teppet?


Visste du at hos Kuling kan du designe ditt eige teppe? Den størrelsen du vil ha. Den fargen du vil ha. Den kvaliteten du vil ha. Sydd med kant (overlock prinsippet) eller matchande kantband. Du kan sjølvsagt også gå for heildekkande teppe, for eksempel på soverommet? Lunt og godt å gå på, og gir betre akustikk. Teppeflis er eit anna alternativ, perfekt for eksempel til barnerommet - då kan du bytte ut ei enkelt teppeflis om uhellet er ute.. :)

I butikkane våre så har vi vårt eige "mattotek" der du kan sjå avkapp av dei forskjellige teppekvalitetane. Og som sagt, du får bestille størrelse, farge og form som du ynskjer. (Maksbredde på tepperullen er 4 m) På baksida av prøvene finn du all informasjon, som for eksempel om dei er antistatisk behandla, om dei passar til varmegolv osv.

PS: Kun 1-2 veker leveringstid!

Flust av fine fargar som du kan velje mellom, og matchande kantband sjølvsagt ;)

Vi fører eit stort utvalg av kvalitetar; sisal, ull, kunstfiber, floss osv. Valmulegheitene er mange!

(Foto cred: Golvabia)

(Foto cred: Golvabia)

Teppetips fra Lone! Sett gjerne sofaen eit godt stykke inn på teppet, delvis for å halde teppe på plass og får å unngå snublekantar. Eit stort teppe vil binde sofagruppa saman..

For spisebordgruppe anbefalar Lone Tepper at stolane står oppå teppet. På den måten vert det enklare når ein dreg stolane ut og inn mot bordet. At teppet er omtrent 60 cm breidare enn bordet (på langsida) er ein god margin for å halde stolane innanfor teppekanten.

(Foto cred: Golvabia) Teppe i trappa er slett ingen dum i de - sikrare og lyddempande ;)

Teppeflis i stort utvalg av fargar...

Eit teppe gjer noko med rommet. Teksturen gir varme og lunheit, og fargar og desing kan sette steminnga i heile rommet. Det fint eit hav av mulegheiter. Og husk at vi ikkje må vere redde for å bruke fargar! Det er ein misforståelse at vi vert raskare lei fargar, sats på fargar som gir deg godkjensla! Dersom du går for noko nøytralt, så kan det lett bli så kjedeleg at du aldri blir heilt fornøgd. Lykke til med ditt teppevalg - vi hjelper deg gjerne! :)

#Teppe

bottom of page