top of page

Kuling-fargar hos Total-Bygg Hjørungavåg


Total-Bygg Hjørungavåg har blant anna stor suksess med dei vertikaldelte småhusa i Hofsetmarka i Ulsteinvik. I haust fekk Total-Bygg også på plass eit nytt showroom i Hjørungavåg der huskundar kan boltre seg i ei fantastisk utstilling med stor valfriheit til å designe sin draumebustad. Og Kuling er med på laget! Vi er stolte av å ha fått vår "eiga krå" med malingsprøver og fargekart, og ikkje minst at dagleg leiar, Thor Ove, har valgt å male heile det flotte showroomet med dei flotte "Kuling-fargane" våre. Vi har vore på besøk, og nedanfor har vi samla ei rekke bilder frå det flotte lokalet. Fantastisk stemning, og sjølvsagt eit superattraktivt tilbud for huskundane!

Dagleg leiar i Total-Bygg Hjørungavåg, Thor-Ove;

"Vi opplever stor etterspørsel særleg etter Havlandet-fargane som er ein svært flott og tidsrett kolleksjon. Vi er svært stolte av dette samarbeidet, og å kunne tilby dette til kundane våre i Hovsetsvingane. Kuling er ein særs konstruktiv og nyvinnande samarbeidspartnar som vi anbefalar våre huskundar å søke fargerådgivning hos"

Fantastisk flotte lokaler, med nydeleg steming og atmosfære. Veggen til høgre er mala med Blåtinden, Kuling sin utstillingsvegg med Svartskjæret. Rommet bak, som er Thor Ove sitt kontor, har fått fargen Pusterom.

Ja, dette er vi stolte av! Masse flotte fargeprøver frå blant anna Havlandet i fargar :)

Vakre Blåtinden frå fargekolleksjonen Havlandet i fargar

Møterommet har fått fargen Eika frå Havlandet i fargar

Flotte illustrasjonar på møterommet..

Eika :)

Inngangspartiet har fått fargen Flåvær

Agathe frå Kuling, og Thor Ove frå Total-Bygg.

Byggjefeltet i Hofsetmarka

Vi takkar for tillita, og set stor pris på eit givande samarbeid!


bottom of page