top of page

Har du mose på hustaket?


Har du problem med mose på taket ditt? Sigfred har løysinga, nemlet produktet mose- og algefjernar frå Nitor som koblast direkte på hageslangen. Her kan du lese Sigfred si eiga vurdering:

"Eg har sjølv prøvd dette produktet. Var i utgangspunktet skeptisk til om det virkelig var så enkelt, så eg tok berre halve taksida på baksida av huset vårt. Såg ingen virkning dei første vekene. Så min konklusjon var då at dette er berre tull. Så gløymde eg heile prøveprosjektet mitt. Då vinteren var over og våren kom, tenkte eg at no måtte eg sjå om stoffet hadde virka slik reklama sa. Den halva av taket eg hadde behandla, var heilt rein og fri for mose. Eg behandla då resten av taket. Dette er no ca. 4 år sidan og taket er fortsatt rimeleg reint og fint👍 Kan anbefale dette produktet på det varmaste!"

Middelet sprayast på, vær og vind tek seg av resten. Enklare kan det ikkje bli! Nitor alge og mosereint kjem i 2,5 liters konsentrat der doseringa skjer automatisk når du koblar til hageslangen.

bottom of page