top of page

Husprosjekt Lise Valø


Vi var side om side i Sunnmørsposten sitt interiørbilag i begynnelsen av mai. Lise Valø presenterte drømmehuset sitt som er under oppføring på Eidsnes, mens vi snakka om #havlandetifargar, inspirasjon og fargetrendar. Dette trigga Lise til å ta kontakt, og vi er superstolte av å kunne bistå Lise med fargeveiledning og følgje veien hennar til dramehuset.

Lise er til stor inspirasjon for mange, og det så givande å følge denne dama i sosiale medier. Følg henne på Instagram @lisevalo og snapchat -> lisesvalo

Malarane jobbar no på spreng med sparkling og maling, og det er jo sååå gøy no som fargane begynner å kome på veggane. Lise har valgt så mange spennande løysingar, vi gler oss også til å presentere bilde av sluttresultatet her på bloggen vår. Stay tuned!

Ein sneak peak av master bedroom i huset. Nydeleg med dei store vindua, og den fantastiske utsikta. Golvet er frå oss i Kuling, Tarkett Snow Oak.

Gled deg til fortsettelsen! Denne dama har verkeleg sans for stil og interiør, og etterkvart vil vi presentere huset i si heilheit med fargar og løysingar. Perfekt for eksempel for deg som skal bygge hus! Og igjen, finn Lise på snapchat LISESVALO og instagram @LISEVALO

Den mørke fargen på veggen er Mystical Le Havre frå Nordsjø Norge. Og jaaa, dette blir lekkert!

Fortsettelse følgjer! :)

#Fargeveiledning #Heimebesøk

bottom of page